Als je georganiseerde edities niet langer wil zien in de planning en de informatie in deze editie leerpaden is niet langer meer nodig, dan kun je deze edities Annuleren. Als je een editie leerpad annuleert, worden alle georganiseerde klassikale sessies en deelnemers van die Editie verwijderd. Volg deze stappen om een editie vanuit het archief te Annuleren:

  • Ga naar de Planning.

  • Ga naar het Archief door op het schuifje te klikken.

  • Herstel de editie door rechtsboven in op het drie punten icoon te klikken.

  • Nu staat de Editie weer in de Planning.

  • Klik nu nogmaals rechtsboven in op het drie punten icoon ... en vervolgens op annuleren.

Als je deze stappen doorloopt, zal de geplande editie weg zijn en is het ook niet meer terug te zien in de Sessie agenda.


Heb je het antwoord gevonden?