Om het aantal beschikbare licenties te bekijken ga je naar Instellingen. Bovenaan de pagina zie je het volgende:

Links zie je hoeveel MB nog beschikbaar is en hoeveel gebruikt is. Rechts zie je hoeveel accounts nog beschikbaar zijn en hoeveel er in gebruik zijn.

Zodra een gebruiker uit dienst gaat en een gebruikersaccount wordt verwijderd komt er direct weer een licentie vrij. Hetzelfde gebeurt met de 'toegang tot' datum in het gebruikersaccount. Na deze datum, komt de licentie weer vrij, maar is de historie van deze gebruiker nog wel beschikbaar.

Indien je het aantal licenties wil ophogen, kun je het ons laten weten via de chatbutton. We helpen je daar graag verder.

Heb je het antwoord gevonden?