Het verwijderen van een gebruiker wordt in drie stappen gedaan. Let hierbij wel op dat dit een definitieve keuze is en de resultaten van deze persoon verwijderd worden.

  1. Ga in het menu naar Gebruikers. 

  2. Selecteer het drie punten icoon zoals in de afbeelding hieronder.

  3. Kies voor verwijderen.

Heb je het antwoord gevonden?