Als je kiest voor de menu optie Verwijderen bij een gebruiker in het scherm Gebruikers, dan wordt de opleidingshistorie van deze gebruiker ook verwijderd. 

Wil je toch toegang blijven hebben tot de opleidingshistorie van een specifieke gebruiker, kies dan voor het zetten van de Eind datum in de sectie Gebruiker heeft toegang tot. Met het zetten van de Eind datum heeft de gebruiker geen toegang meer tot LearnLinq en heeft de gebruiker geen licentie meer in gebruik, maar is de historie nog wel te raadplegen.

Lees dit artikel voor het instellen van de Eind datum in de sectie  Gebruiker heeft toegang tot. 

Heeft u het antwoord gevonden?